Svi putevi vode do SPENS-a


Umesto iznošenja gomile važnih podataka koji idu u prilog činjenici Zašto? Spotsko poslovni centar "Vojvodina" popularni SPENS u Novom Sadu nikako ne bi smeo biti srušen (google će vam u tome sigurno pomoći ako ste voljni da istražite), podelila bih sa vama samo nekoliko meni važnih emotivnih razloga koji idu u prilog StopRušenjuSpensa.



1980.g je godina kada sam sa svoji 9 godina iz malog grada na Istoku Srbije(Bor) došla sa roditeljima i bratom u prelepi Novi Sad. SPENS je bio uveliko u izgradnji i spremao se za najvažniji datum u svojoj istoriji 14.04.1981.g. Svetsko prvenstvo u stonom tenisu.

Kroz sve faze odrastanja, svi putevi vodili su ka SPENS-u, (moja generacija će to svakako potvrditi)... treniranje odbojke, tinejdžerski dani, koncerti, sportska dešavanja i šareni butici. Nešto kasnije razne manifestacije, koncerti i kulturna dešavanja.

Fascinacija arhitekturom je i danas ostala, a mojih 10 razloga zašto ne rušiti SPENS je po sadržaju više emotivna ekspresija koja može biti detaljnije razrađena i profesionalno argumentovana.












#SPENS #StopRušenjuSpensa #Novi Sad

Коментари

Популарни постови са овог блога

Jedinstvo 3 faktora, promišljanje arhitekture

(Ne)zainteresovani za životno okruženje